Simone is The Best
FREE Joomla Template
Ever Created

Tel: (038) 777 77 00
Email: sales@yourdomain.com

Blizzer Inc.
350 5th Ave, New York, NY 10118, US

Show in Google Maps
zaterdag, 20 februari 2016 19:02

Buienradar Module Blizzer

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Blizzer is momenteel bezig met het onwikkelen van een Buienradar module. Niet dat er geen modules beschikbaar zijn maar deze module geeft het weer aan over de locatie van de gebruiker.

Deze gegevens worden automatisch opgehaald door uw locatie te bepalen op basis van uw IP adres. Helaas is deze informatie niet altijd accuraat dus wordt er ook de mogelijkheid ingebracht om de adres gegevnens uit de communitybuilder database te gebruiken, uiteraard moet u daarvoor wel een geregistreerd gebruiker zijn.

Om het wiel niet weer uit te vinden hebben we gebruik gemaakt van de Buienradar module van Scorpion Software, waarvoor veel dank. Uiteraard is dit geen kopie maar een basis voor onze module Daar wij de module beter op onze website willen aansluiten maken wij de koppeling met de CB (Community Builder) extensie en waarschijnlijk ook met de K2 extensie. Wellicht ook leuk om het weer te zien wat bij de berichten locatie hoort, een soort van extra info bij een Artikel. Voorlopig is het nog niet zover maar de eerste versie van de module is al bijna klaar. Dus even opletten..

Lees 693 keer Laatst aangepast op maandag, 16 mei 2016 00:10
Log in om reacties te plaatsen

Het weer

°F | °C
Error! Unable to Find Specified Location!