Simone is The Best
FREE Joomla Template
Ever Created

Tel: (038) 777 77 00
Email: sales@yourdomain.com

Blizzer Inc.
350 5th Ave, New York, NY 10118, US

Show in Google Maps
maandag, 01 februari 2016 07:03

Geocode Factory

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het is nu beter mogelijk om Geo code aan een K2 item toe te voegen, ik maakte eerst gebruik van Extra fields in K2 maar dan was het alleen mogelijk om door middel van Batch Geo coding de coördinaten toe te voegen. Niet echt handig dus. Wel blijft het zo dat er via de K2 Editor eerst een document moet worden op geslagen om vervolgens de Geocode op te slaan. (dit ivm het itemid) Dit blijft vooralsnog zo.

Om dit te bereiken heb vandaag aanpassingen gedaan aan de code van Geocode Factory.

Aanpassingen in : components\com_geofactory\controllers\map.php moet ik in de gaten houden bij een update!! Let dus op.

Nieuw ontdekt terwijl ik aan het testen ben. Ik heb reactie gekregen van Rick (MyJoom) en een update voor K2 gateway. (ook com). Ik heb nu ook een button in K2 edit via de JC30 plugin?

Ook kwam ik er achter dat ik niet meer jommla artikelen kon posten... na veel zoeken blijkt het de contentbuiler system plugin te zijn.? Daar kan je submission uitzetten!!!

Vandaag heb ik de Community Builder Gateway plugin aangeschaft, ook de CB Radius search, helaas was dat een ongelukje ik wilde eerst de Gateway.. en mischien de Search in een later stadium. Mar ja. was er ook al weer ingetrapt met betalen met PayPal. Werkt niet alleen met Chrome browser oen.

 

 

 

Lees 962 keer Laatst aangepast op woensdag, 11 mei 2016 01:36

1 Reactie

Log in om reacties te plaatsen

Het weer

°F | °C
Error! Unable to Find Specified Location!