Simone is The Best
FREE Joomla Template
Ever Created

Tel: (038) 777 77 00
Email: sales@yourdomain.com

Your Great Company Inc.
350 5th Ave, New York, NY 10118, US

Show in Google Maps

Wie ben ik en wat is mijn drijfveer om deze site te maken!

Ik ben iemand die erg geintereresseed is in alles wat met electronica, natuur en wetenschap te maken heeft. Maar al sinds mijn jeugd vindt ik electronica gerelateerd onderwerpen het leukste. Ik denk dat dat komt omdat daar veel leuke dingen zelf gemaakt kunnen worden, voor sterrenkund wordt het volgens mij wat ingewikkelder en heb je ook een groter budget nodig. Computers behoren toe aan de leuke dingen.

Ik ben al lang geleden in aanraking gekomen met computers, toen het nog dure en lompe apparaten waren waar je amper een gekleurd grafisch plaatje op een scherm toverde. De eerste échte' thuis computer die ik me kan herinneren was een ZX-80 volgens mij. Bij ons on de stad was een Electronica winkel waar ze alleen maar hele dure merken audi en video verkochten de eerste die er een in de etale had liggen. Daar had ik nog wel eens van gedroomd, aar ja ver boven budget. Later kwamen de Atari's, en Commodores. Tussendoor werden de spelcomputers voor thuis geintroduceerd. Een tennisspel voor op tv, met twee 'bedrade' controllers. Dat was allemaal heel spannend. Niet dat ik al deze gadget in mijn bezit had maar de interesse bleef. Mijn eerste contact met toendertijd proffesioneele PC was een gebruikte Paco, IBM cloon. De prijzen voor PC's liepen wel op tot meer dan 10.000 euro. Maar goed even later ben ik terecht gekomen in de ICT wereld. In het begin was dat heel erg leuk en spannend. Wat wist de 'gewone man' zoals onze premier zegt nou van een computer. Ik heb wel een Computers uitgeleverd die gewoon niet werden aangesloten maar puur gebruikt als status symbool. Nou om het maar even af te ronden. Ik heb zoveel ideen, niet dat ik zo slim ben of zo. Maar ik denk dat ik wel wat te melden heb aan het 'Publiek' maar zoek nog een weg hoe. En omdat ik het ook leuk vindt om met websites te rommelen doe ik deze site maar. Eerst maar als een soort kladblok waar ik mijn ondervindingen beschrijf. Mischien dat ik dan wat meer verdieping in mijn kennis kan inbrengen een daadwerkelijk een goed systeemmbouwen.  

De site is dus gewoon flauwekul maar opgebouwd uit kleine experimentjes van wat voor code is er beschikbaar en wat kun je er mee doen. Zo heeft deze site allerlei functies die met geo-lokatie te maken heeft. Niet dat ik zo graag wil weten waar u zich bevind maar gewoon om wat dynamiek in de website te maken in plaats van een statisch geheel dit in tegensteling tot bedrijven met een winstoogmerk dan krijgt alle informatie ineens een andere betekenis. Ik spring ook echt van de hak op de tak de te beter ik alles op deze site ga ordenen.

U zult wel merken dat deze site langzamerhand meer naar mij eigen persoon gezet zal worden, wanner ik koppelingen ga maken naar mijn homedomotica systeem. Dan verdwijnen ik alle niet relevante functies en demonstratie teksten enz.